Yazın Keyfini Çıkarabileceğiniz Balkon Salıncağı Önerileri

Özellikle yaz aylarında bahçe, balkon ve teraslarda keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Dekoratif ve şık görünen balkon salıncakları hem misafirleriniz hem sizin iyi vakit geçirmenizi sağlar. Siz de farklı modellerdeki balkon salıncağı önerileri arasından seçim yaparak evinizde hoş bir bölüm oluşturabilirsiniz! Şimdi gelin, birbirinden şık balkon, teras ve bahçe salıncakları neler, yakından inceleyelim!

Birbirinden güzel balkon salıncağı önerilerimizi incelemeden önce balkon salıncağı alırken nelere dikkat etmeniz gerekir biraz ondan söz edelim:

  • Bahçe salıncağını açık alanlar için tercih edecekseniz ürünün üstünün açık olmamasına dikkat edebilirsiniz. Tenteli ya da üstü kapalı salıncak modelleri sayesinde güneşten de kolayca korunabilirsiniz.
  • Balkon salıncağını üstü açık bir alanda kullanacaksanız salıncağın üstünün yağmur suyu geçirmemesine de dikkat etmelisiniz. Ayrıca güneş ışınlarına karşı da güçlü olabilecek bir ürün seçerek daha uzun süre balkon salıncağını kullanabilirsiniz.
  • Sahip olduğunuz alanın büyüklüğüne göre bir balkon salıncağı seçmeniz de oldukça önemlidir. Bu sayede balkondaki alanı değerlendirirken istenmeyen sürprizlerle karşılaşmazsınız.
  • Evinizdeki kişi sayısına ya da salıncakta geçirmek istediğiniz süreye göre de salıncağın boyutunu seçebilirsiniz. Salıncakta daha uzun vakit geçirmek isteyenler için geniş modeller daha doğru bir seçenek olur.

Şimdi gelin, evinizin en güzel köşesini süsleyecek hoş, konforlu ve şık balkon salıncağı önerilerimize yakından bakalım!

Evin En Güzel Alanı için Balkon Salıncağı Önerileri

1-) Tekli Rattan Bahçe Balkon Salıncağı

Balkon Salıncağı önerileri
Balkon Salıncağı Tavsiyelerimiz ile Konfor, Keyif ve Şıklık Bir Arada! Tekli Rattan Bahçe Balkon Salıncağı

Günün stresinden biraz olsun uzaklaşmak için tercih edebileceğiniz salıncaklardan ilki ayaklı bir model. Bu model size alışılmışın biraz dışında görünebilir. Ayak kısmına doğru uzayan yapısıyla size konfor sağlayan balkon salıncağı aynı zamanda oldukça şık. Balkonunuzun, bahçenizin ya da terasınızın büyüklüğüne göre bir ya da iki tane salıncak alarak hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz. Çay ve kahve saatlerinde, kitap okumak için ya da sadece dinlenmek için bu salıncakları kullanabilirsiniz!

2-) Tekli Balkon Salıncağı

Capri Swing Gümbet Tekli Rattan Bahçe Balkon Salıncağı
Balkon Salıncaklarıyla Eğlenceli Vakit Geçirin, Tekli Balkon Salıncağı

Farklı renkleri ve desenleri bulunan, tek kişilik ama çok konforlu salıncaklardan biri var sırada. Daha yuvarlak bir forma sahip olan bu salıncak, içerisinde kıvrılıp oturmak için ideal diyebiliriz. Ayaklı bir yapıya sahip olan bu ürünü dilediğiniz yere taşımanız da oldukça kolaydır. İsterseniz balkona, isterseniz terasa ya da bahçeye… Konfor dilediğiniz yerde sizinle!

3-) Çocuklar için Balkon Salıncağı

Balkon Salıncağı önerileri
Çocuklar için Güvenli ve Eğlenceli Balkon Salıncağı Önerileri, Çocuklar için Balkon Salıncağı

Çocuklar için salıncakta sallanmak vazgeçilmez keyiflerden biridir. Salıncaklar onlar için büyük bir eğlencedir. Ama her zaman vakit bulup da çocuğunuzla birlikte parka gidemiyor olabilirsiniz. Özellikle böyle zamanlarda bu kolay kuruluma sahip salıncakları evde kullanabilirsiniz. Daha küçük yaştaki çocuklar ve bebekler için tavana asılan modelleri tercih edebilirsiniz. Daha büyük çocuklar içinse kanguru tipi salıncaklar en güzel ürünlerden! 

4-) Sallanan Balkon Salıncağı

Balkon Salıncakları
Şık, Rahat ve Kolay Taşınabilir: Sallanan Balkon Salıncağı

Evde, bahçede, piknikte… Dilediğiniz her yere götürebileceğiniz, hafif ve kolay taşınabilir bir salıncaktan bahsedelim şimdi size. Makrome tarzında oluşturulan bu salıncak hem dekoratif olarak hem de konfor açısından favori ürünler arasında yer alıyor. Farklı renk seçenekleriyle herkese hitap eden salıncağın kolay taşınabilir olması da en güzel özelliklerinden biri! Böylece dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde konfor sizinle!

5-) Makrome Salıncak Minderli

Makrome Salıncak Minderli
Hem Bahçede Hem Balkonda Kullanabileceğiniz Balkon Salıncakları, Makrome Salıncak Minderli

Şimdi sırada pufur pufur, huzur dolu, keyifle dinlenmenizi sağlayacak bir balkon salıncağı var. 120 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olan bu salıncak yaz kış kullanabileceğiniz modellerden biri. Açık havada en güzel şekerlemeleri bu salıncakta yapabilir, çocuklarınızla burada dinlenebilir ya da tek başınıza bu salıncakta huzur dolu vakit geçirebilirsiniz. Makromenin dekoratifliği ve pufların konforu ile bu salıncak vazgeçilmezinizin olacak!

6-) Püsküllü Hamak Sandalye Salıncak

Balkon Salıncakları
Yumuşacık Balkon Salıncaklarıyla Yazın Keyfini Çıkarın! Püsküllü Hamal Sandalye Salıncak

Yumuşacık hamakları kim sevmez ki! Biz de öyle düşündük ve bu püsküllü, konforlu, şık ürünü sizinle tanıştırmak istedik. Evde, piknikte, yazlıkta… Kolay kurulumu ile bu ürünü dilediğiniz her yerde kolayca kullanabilirsiniz. Hem çocuklar için hem de büyükler için kullanılabilen bu salıncak ile keyif dolu saatler geçirebilirsiniz. Çay saatlerinde, dinlenmek için, sevdiklerinizle birlikte konforlu saatler geçirmek için bu şık hamak modelini tercih edebilirsiniz.

7-) 3 Kişilik Bahçe Balkon Teras Salıncağı

Bahçe Balkon Salıncağı 3 Üç Kişilik Teras Salıncak Kahve Kapuçino
Sevdiklerinizle Birlikte Kullanabileceğiniz Balkon Salıncağı Önerilerimizi Keşfedin! 3 Kişilik Bahçe Balkon Teras Salıncağı

Dış mekanlar için tercih edebileceğiniz dayanıklı, konforlu ve şık ürünler arıyorsanız sıradaki tavsiyemiz tam size göre! Mevsim koşullarına uyum sağlayan, birden fazla kişiyi aynı anda dinlendirebilen bu salıncak ile yazın keyfini çıkarabilirsiniz. Genellikle ahşaptan ve metalden yapılan bu salıncakların yastık kısımları da sonradan eklenebilir şekildedir. Dolayısıyla gerektiğinde yastıkları çıkarıp temizleyebilirsiniz. Ayrıca sandalye iskeletinin kendisini de kolayca kirlerden arındırabilirsiniz. Yazın keyfini sevdikleriniz ile birlikte çıkarmak için siz de bu ürünü hemen inceleyin!

8- ) Çift Kişilik Bahçe Balkon Salıncağı

Balkon Salıncakları
Keyif Dolu Vakit Geçirmeniz için Balkon Salıncakları, Çift Kişilik Bahçe Balkon Salıncağı

Ve listemizde son olarak çift kişilik, şık ve kolay kullanışlı bir salıncak var. Tavana asılan salıncak modellerinin yanı sıra zemine sabitlenebilen bu modellerin taşınması da kolaydır. Güneşe ve suya dayanıklı kumaşı sayesinde uzun süreli kullanılabilen bu salıncağın en güzel özelliklerinden biri, iki kişilik olmasıdır. Böylece en sevdiklerinizle birlikte yan yanayken konforlu vakit geçirebilirsiniz.